empresas1

Benzoil® és una empresa dedicada a la gestió d’estacions de servei independents. Agrupant les unitats de subministrament sota la marca Benzoil®, som capaços de proveir als nostres associats els beneficis que suposa estar sota una gran marca.

El nostre servei es basa en millorar la distribució minorista de carburants mitjançant benzineres autoservei, enfocades a reduir al màxim els costos estructurals per oferir un combustible de qualitat al mínim preu del mercat. Disposem d’un sistema de gestió propi que ens permet gestionar amb gran eficàcia les estacions de servei, fent rentables aquelles estacions de servei que no ho serien gestionades independentment o sota una altra marca.

Ens diferenciem de la competència per oferir un producte més pur. Adquirim el producte a terminals homologades, i el filtrem abans de servir-lo als nostres clients per assegurar que no conté partícules.

Com a complement al nostre negoci, posem en contacte a propietaris d’estacions de servei o terrenys amb inversors, per a realitzar o adequar estacions de servei. Un cop l’estació de servei està llesta per a ser operada, l’explotem oferint altes rentabilitats tant per al propietari com per els inversors.

Si vol millorar la gestió de la seva estació de servei, vendre-la, llogar-la, o si es un inversor interessat en el sector de la distribució de combustible per a automòbils, no dubti en contactar amb nosaltres.