Obertura Benzoil Granollers

Inaugurada nova benzinera Benzoil a Granollers, situada al Polígon del Ramassar, carrer Turó de l’Home num.1, al costat del Burguer King. Amb aquesta, ampliem la cobertura a la província de Barcelona. La benzinera disposa de sis surtidors amb els productes GasoilA i Sense Plom 95 i incorpora el sistema de microfiltratge pel Gasoil. També disposa d’un punt de subministre d’aire i aigua. Seguint la línia de Benzoil, és una benzinera automàtica, oberta les 24 hores. Us hi esperem!


Nova Benzinera Benzoil a Massanassa

Aquesta setmana hem inaugurat una nova benzinera a Massanassa (València). Es tracta d’una benzinera situada al centre comercial de l’Alfafar, però que pertany al municipi de Massanassa.

Amb aquesta unitat de subministrament, ampliem el nostre radi d’acció i ens expandim a la Comunitat Valenciana, sent aquesta la primera de cinc possibles projectes en curs.

 


Inauguració Bar-Cafeteria Baroil

Avui hem inaugurat el bar de la benzinera del polígon de Begudà, sota el nom de Baroil. L’horari comercial serà de 6h a 19h, adaptant-se a les necessitats dels treballadors de la zona. Tots aquells clients que disposin de la targeta Benzoil, podràn gaudir de descomptes i promocions també a Baroil.

 


Benzoil_Reus

Nova gasolinera Benzoil a Reus

El passat mes d’octubre es va inaugurar una nova benzinera Benzoil en el terme municipal de Reus. Es tracte de dos benzineres, situades una a cada banda de la C-14, carretera que comunica les poblacions de Reus i de Salou.

Com a valor afegit a la resta de benzineres Benzoil, la situada en direcció Reus incorpora un auto rentat de vehicles amb tots els serveis al seu abast, així com una unitat de subministrament d’aire i aigua en les dues estacions.

Amb aquesta inauguració, ampliem la nostre cobertura en la província de Tarragona, sent-ne tres les estacions disponibles a la zona.


Transformació Benzinera Begudà

La setmana passada es va portar a terme el canvi de imatge de la benzinera del polígon de Begudà a Olot. Vàrem transformar la gasolinera a la marca Benzoil, unificant la nostre xarxa amb una única imatge corporativa.

Aquesta gasolinera, incorpora també un sistema de microfiltratge del combustible que elimina les impureses i les partícules residuals en benefici els motors Diesel.

Et convidem a conèixer la benzinera i donar-te d’alta com a client Benzoil, obtenint així avantatges i promocions.

Benzoil Begudà, al Polígon Industrial de Begudà, Carretera N260Z Km 79.6 de Sant Joan les Fonts (Girona).


Benzoil La Bisbal

Nova benzinera Benzoil a La Bisbal del Penedés

El pasat 31 de Juliol de 2015 vàrem inaugurar una nova benzinera a La Bisbal del Penedés. Aquesta benzinera es trova en un enclau estratégic, a plena C-51. Té un fàcil accés en el dos sentits de la marxa, ja que conta amb dues rotondes a ambdós costas de la benzinera.

Com és habiual a totes les nostres estacions de servei, aquesta estació conta amb una uniat de suministre d’aire, i un filtre de producte per a garantir la millor qualitat del nostre producte.